Seara YP: Trenduri 2016

Joi, 14 ianuarie 2016, incepand cu ora 19:00, va avea loc seara IAA YP, dedicata trendurilor in marketing si comunicare.

  • BUCURESTI - TechHub, strada Nicolae Filipescu, nr.39-41
  •    16 Ianuarie 2016

Joi, 14 ianuarie 2016, incepand cu ora 19:00, va avea loc seara IAA YP, dedicata trendurilor in marketing si comunicare.

Întâlnirea îi are ca invitaţi pe Maria Predoiu - Procter & Gamble South East Europe, Daniel Enescu - Daedalus Millward Brown, Elisabeta Moraru - Google Romania, Bogdana Butnar - Poke London şi Vlad Andriescu - start-up.ro. 

„Care sunt tendințele către care trebuie să ne îndreptăm atenția și care sunt direcțiile relevante pe termen lung?” Aceasta este întrebarea principală pe care o vom adresa în cadrul acestei Seri YP. Spre deosebire de multitudinea de articole care există online despre trenduri, evenimentul răspunde prin filtrul unor profesioniști care sunt conectați la ce e nou pe zonele de: strategie de comunicare, advertising, obiceiuri ale consumatorilor și inovații tehnologice.

Pentru confirmarea prezenței vă rugăm să folosiți formularul de înregistrare de pe http://bit.ly/yptrends16. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward