ŞCOALA DE VARĂ HR CLUB NEXT GENERATION 2013

Îţi doreşti o carieră în domeniul resurselor umane? Vrei să înveţi de la practicienii de resurse umane, consultanţii şi trainerii din marile companii româneşti şi multinaţionale?

  • Bucuresti
  •    16 Iulie 2013

Data: 16-07-2013 Ora: 09:00
Locatia: Sediul HR Club, Bucureşti


Îţi doreşti o carieră în domeniul resurselor umane? Vrei să înveţi de la practicienii de resurse umane, consultanţii şi trainerii din marile companii româneşti şi multinaţionale?

Crezi că îndeplineşti criteriile de mai jos?

• Student în an terminal sau masterand, îndrăzneţ, energic şi proactiv
• Un strop de experienţă în domeniul resurselor umane, dobândită prin stagii de practică, voluntariat în asociaţii studenţeşti şi orice alte activităţi extra-curriculare?
• Comunicativ şi cu spirit de echipă
• Cunoştinţe bune de limba engleză şi operare PC

Dacă DA, te provocăm să iei parte la două săptămâni de seminarii şi traininguri interactive susţinute de tutorii noştri.

CÂND ŞI UNDE? În perioada 8 - 19 iulie, de luni până vineri, zilnic între orele 9.00 - 18.00. Cursurile şcolii de vară vor avea loc la sediul HR Club din Bucureşti.

CE TE COSTĂ? Nimic! Participarea la cursurile şcolii de vară HR Club Next Generation este gratuită pentru cei 20 de studenţi selectaţi să ia parte la acest program.

CUM APLICI? CV şi Eseu care să răspundă la cerinţa "Cum contribuie departamentul de resurse umane la performanţa organizaţiei prin strategia şi iniţiativele sale? Contribuţia poate fi directă sau indirectă." (maximum 1 pagină).

PÂNĂ CÂND? Termenul limită este duminică, 2 iunie 2013. Transmiteţi eseurile şi CV-urile voastre către Roxana Mareş, Membership Coordinator, [email protected]

Website: http://www.hr-club.ro/ro/pagini-scoala-de-vara-hr-club-next-generation-editia-vii

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot