Școala de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC

5 zile de cursuri practice, team building și distracție pe măsură, dar mai ales bucuria revederii  fizice cu cea mai faină Comunitate Digital – totul în mijlocul naturii, la aer curat de munte.

 • FUNDATA - Moieciu de Sus
 •    25 - 30 August 2021

Școala de Vară GPeC este mixul perfect între Learning (12 cursuri intensive de E-Commerce & Marketing Online) și Distracție (team-building, networking, povești și glume spumoase, foc de tabără, concert folk și multe zâmbete în mijlocul Familiei GPeC) - toate fac parte din experiența Școlii de Vară și toate se întâmplă din nou face-2-face, după aproape 2 ani de evenimente online.

La Școala de Vară GPeC te așteaptă 12 cursuri x 90 minute fiecare, adică 18 ore de conținut intensiv de E-Commerce și Marketing Online – totul axat pe “tips & tricks” și exemple concrete de la cei mai buni specialiști practicieni din domeniu.

Câteva din întrebările la care îți vei găsi răspuns în cadrul cursurilor Școlii de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC:
 1. Care este situația pieței de e-commerce și ce oportunități s-au deschis în contextul actual?
 2. Este site-ul meu ușor de folosit de utilizatori sau îi pierd înainte de a cumpăra? Ce trebuie să fac ca să am un website bine pus la punct din punct de vedere al experienței utilizatorului?
 3. Care sunt instrumentele de marketing care mă ajută să cresc rata de conversie și să vând mai mult?
 4. Cum mă diferențiez față de competiție fără să intru în războiul celor mai mici prețuri?
 5. Cum pot optimiza cât mai bine paginile de produs din punct de vedere SEO?
 6. Cum fac campanii de Google Ads care să convertească?
 7. Cum măsor eficiența campaniilor de marketing din punct de vedere ROI?
 8. Cum fac și cum îmi optimizez campaniile de Facebook, Instagram și YouTube Ads?
 9. Cum îmi loializez clienții și cât de important e Customer Lifetime Value?
 10. Cum pot să îmi cresc business-ul pe eMAG Marketplace și de ce trebuie să țin cont?...

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Trusted App demo day

TRUSTED App, prima aplicație software personalizată, de raportare financiară și de bugetare pentru IMM-urile care vor să ajungă la primul milion de euro, anunță organizarea unui eveniment online, cu participare gratuită. Evenimentul va avea loc pe data de 4 august, în intervalul orar 9:00 - 17:00. ...

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward