Școala de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC

5 zile de cursuri practice, team building și distracție pe măsură, dar mai ales bucuria revederii  fizice cu cea mai faină Comunitate Digital – totul în mijlocul naturii, la aer curat de munte.

 • FUNDATA - Moieciu de Sus
 •    25 - 30 August 2021

Școala de Vară GPeC este mixul perfect între Learning (12 cursuri intensive de E-Commerce & Marketing Online) și Distracție (team-building, networking, povești și glume spumoase, foc de tabără, concert folk și multe zâmbete în mijlocul Familiei GPeC) - toate fac parte din experiența Școlii de Vară și toate se întâmplă din nou face-2-face, după aproape 2 ani de evenimente online.

La Școala de Vară GPeC te așteaptă 12 cursuri x 90 minute fiecare, adică 18 ore de conținut intensiv de E-Commerce și Marketing Online – totul axat pe “tips & tricks” și exemple concrete de la cei mai buni specialiști practicieni din domeniu.

Câteva din întrebările la care îți vei găsi răspuns în cadrul cursurilor Școlii de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC:

 1. Care este situația pieței de e-commerce și ce oportunități s-au deschis în contextul actual?
 2. Este site-ul meu ușor de folosit de utilizatori sau îi pierd înainte de a cumpăra? Ce trebuie să fac ca să am un website bine pus la punct din punct de vedere al experienței utilizatorului?
 3. Care sunt instrumentele de marketing care mă ajută să cresc rata de conversie și să vând mai mult?
 4. Cum mă diferențiez față de competiție fără să intru în războiul celor mai mici prețuri?
 5. Cum pot optimiza cât mai bine paginile de produs din punct de vedere SEO?
 6. Cum fac campanii de Google Ads care să convertească?
 7. Cum măsor eficiența campaniilor de marketing din punct de vedere ROI?
 8. Cum fac și cum îmi optimizez campaniile de Facebook, Instagram și YouTube Ads?
 9. Cum îmi loializez clienții și cât de important e Customer Lifetime Value?
 10. Cum pot să îmi cresc business-ul pe eMAG Marketplace și de ce trebuie să țin cont?...

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Retail Arena 2022

Cea de-a zecea ediție a evenimentului Retail Arena le pregătește participanților 2 zile de discuții, prezentări și dezbateri despre schimbările industriei. Influențate de ecosistemul cumpărăturilor online și de ritmul rapid de digitalizare din ultimele luni, tot mai multe companii aleg să adopte noi strategii de creștere și dezvoltare în mediul online.

Citește tot arrow_forward

Voxxed Days Cluj Napoca 2022

Voxxed Days Cluj Napoca 2022 revine în format fizic cu un eveniment 100% creat de developeri pentru developeri. 

Citește tot arrow_forward

Webstock 2022

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste an de an comunitatile din marketing, comunicare si mediul online. Timp de o zi, Webstock aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media, prezentate de vorbitori apreciati. Gala Webstock Awards premiaza cele mai bune proiecte digitale locale realizate in ultimul an.

Citește tot arrow_forward