SAP Hana Cloud Platform & Dockerizing an ASP.NET Core application

Pe parcursul acestui workshop, participanții vor înțelege cum funcționează platforma SAP Hana Cloud și aplicațiile de bază ASP.NET, în cadrul Docker.

  • BUCURESTI - TechHub, Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41
  •    07 Februarie 2017

Pe parcursul acestui workshop, participanții vor înțelege cum funcționează platforma SAP Hana Cloud și aplicațiile de bază ASP.NET, în cadrul Docker.

Sesiunea cuprinde 2 prezentări:

Prezentarea 1: SAP Hana Cloud Platform 
Prezentator : Radu Simen
Prezentarea va cuprinde aspecte legate de : 
i. Microservices with Java/Spring and Hana 
ii. Front-end : Spring MVC si SAP UI5 
iii. IaaS in HCP (VMs or Docker)

Prezentarea 2: Dockerizarea unei aplicații ASP.NET și crearea unui flux de lucru CI/CD cu  GitHub, Docker Hub, Docker Cloud and Microsoft Azure.
Prezentator: Radu Matei, https://radu-matei.github.io/blog/ 

Pe parcursul acestei sesiunei vom analiza modalitatea de funcționare a ASP .NET Core apps în cadrul Docker, pe care o vom instala ulterior într-un VM în Azure, prin utilizarea Docker Cloud. Vom vedea, de asemenea, cum putem crea un flux CI/CD automatizat, prin utilizarea GitHub, Visual Studio Team Services și Docker Hub.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward