SAP Forum 2014

În cadrul ediției din acest an a SAP Forum, vă propunem o discuție despre modalitățile prin care companiile pot utiliza tehnologia pentru a-și simplifica afacerile.

  • Bucuresti
  •    16 Octombrie 2014

În cadrul ediției din acest an a SAP Forum, vă propunem o discuție despre modalitățile prin care companiile pot utiliza tehnologia pentru a-și simplifica afacerile.

În prezent, amploarea proceselor operaționale și de management, precum și avansul tehnologic, determină creșterea constantă a complexității afacerilor, indiferent de domeniul de activitate.

Această situație poate genera la nivelul companiilor dificultatea identificării unor noi oportunități de dezvoltare sau diminuarea capacității de inovare.

Astfel, într-o eră „conectată în permanență”, în care informația este creată și consumată instant, companiile se văd nevoite să își desfășoare activitatea în timp real, pentru a facilita interacțiunea personalizată cu toți partenerii de afaceri.

Mai mult, noua dinamică a mediului de afaceri impune companiilor furnizarea de informații consistente și consolidate pentru clienți, furnizori si angajați, oricând şi oriunde.

În acest sens, împreună cu partenerii noștri, vă vom prezenta în cadrul unor sesiuni interactive modul în care puteți gestiona datele și informațiile pentru a le folosi în avantajul dvs., cu scopul de a crea un nou model de afaceri bazat pe inovație.

Astfel, puteți participa la:

  • o sesiune dedicată simplificării experienţei oferite clienţilor dvs.
  • o sesiune dedicată simplificării proceselor operaționale interne
  • o sesiune dedicată simplificării serviciilor

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot