SaaStock 2022

Cea mai bună și complexă conferință pentru fondatorii de soluții SaaS, VCS și execții SaaS din Europa.

Alăturați-vă celor peste 5.000 de fondatori, directori și investitori SaaS la SaaStock 2022: festivalul global SaaS, unde liderii SaaS se reunesc pentru a învăța de la experții din industrie, pentru a obține clienți potențiali, pentru a-și completa calendarele cu oportunități de dezvoltare a afacerii și pentru a intra în legătură cu colegii lor. 

Dobândiți cât mai multe cunoștințe despre domeniul SaaS printr-o serie de ateliere specifice problemelor organizate și conduse de experți de top din industrie, care au loc în locații uimitoare din Dublin.

SaaStock este mult mai mult decât o conferință. Este o oportunitate de a vă dezvolta afacerea, de a întâlni alți fondatori și directori în aceeași călătorie și de a vă distra în timp ce o faceți.

Pentru a afla mai multe despre eveniment puteți da click aici

*Informațiile complete cu privire la eveniment vor fi actualizate pe parcurs, în funcție de anunțurile organizatorilor.

 

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

WebSummit 2023

Cunoscut ca fiind evenimentul reper al industriilor de tehnologie și digital, WebSummit a deschis înscrierile pentru ediția din anul 2023, ce va avea loc în Lisabona, în cadrul Altice Arena & Fil. 

Citește tot

SaaStock Dublin 2023

Unul dintre cele mai importante Evenimente dedicate aplicațiilor de tip SaaS (Software as a Service) va avea loc anul viitor în Dublin. Timp de două zile, start-up-urile și companiile mari pot participa la workshop-uri, prezentări,...

Citește tot

GPeC SUMMIT 2023

GPeC este cel mai important eveniment dedicat comerțului electronic din România și din Sud-Estul Europei.

Citește tot