Oracle NetSuite lanseaza localizarea pentru Romania

NetSuite pentru Romania -o solutie unificata pentru managementul intregii afaceri!

 

  • BUCURESTI - Webinar
  •    19 Iulie 2018
NetSuite si Balkan Technical Services sunt entuziasmati sa va prezinte localizarea NetSuite pentru Romania

Alaturati-va  Xeniei Rusu de la  Oracle NetSuite si Dougie Smith de la Balkan Technical Services la o discutie despre cum NetSuite ofera instrumente inteligente pentru afacerea dumneavoastra.

Participati la aceasta sesiune si aflati cum ofera NetSuite instrumente complete pentru a va conduce afacerea la succes , de la lead la bani. 

Totodata, in aceasta sesiune vom prezenta localizarea aplicatiei pentru Romania, demonstrand cat de usor sa descarcati documentele necesare legislatiei in vigoare.

Porniti drumul spre crestere prin utiliarea unei baze de date dinamice si complete pentru a va creste afacerea!

NetSuite ofera o singura platforma unificata prin care sa va gestionati intreaga companie, totul de la modul in care vindeti, la felul in care va deserviti clientii, integrate pentru a va oferi vizibilitate completa in intreaga organizatie.

Introduceți evenimentul în

Oracle NetSuite

Oracle NetSuite

În prezent, organizațiile necesită soluții de management financiar suficient de flexibile pentru a se adapta nevoilor de afaceri aflate într-un proces activ de schimbare. NetSuite ERP permite organizațiilor gestionarea costurilor IT, optimizarea eficienței contabilității, simplificarea gestionării comenzilor și a proceselor de ...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward