Romanian Security Fair

80 de companii romanesti si straine participa la expozitie intr-un spatiu de peste 2500 mp

  • BUCURESTI - Pavilionul Central Romexpo
  •    20 - 22 Octombrie 2016

80 de companii romanesti si straine participa la expozitie intr-un spatiu de peste 2500 mp

Editia 2016 a ROMANIAN SECURITY FAIR, cel mai relevant eveniment local dedicat tehnicilor de securitate, va avea loc pe 20-22 octombrie in Pavilionul Central Romexpo. La eveniment vor fi prezente nu mai putin de 80 companii romanesti si straine, intr-un spatiu expozitional ce depaseste 2500 mp. Cele trei zile de eveniment reprezinta cea mai buna ocazie pentru profesionistii din domeniu sa se informeze asupra tendintelor pietei si a noutatilor din domeniu. (descarca intreg articolul in format PDF)

CUM ARATĂ PIAŢA EUROPEANĂ DE SECURITATE ?

Pentru a înţelege mai bine direcţia în care se îndreaptă piaţa locală de securitate electronică, se impune o analiză a situaţiei europene. Vom putea astfel să comparăm, atât aspecte concrete legate de profilul jucătorilor și a ofertelor curente cât şi tendinţele pe termen scurt şi mediu. Piaţa este însă foarte fragmentată, atât la nivelul categoriilor de produse şi servicii cât şi a jucătorilor şi prin urmare o imagine generală este dificil de obţinut. Ca şi în România, exista numeroase ramificaţii (descarca intreg articolul in format PDF)

SPECIALIȘTII ÎN DOMENIUL SIGURANȚEI SE REUNESC LA ROMANIAN SECURITY FAIR
Numărul firmelor care activează în domeniul siguranței și securității în România a înregistrat un progres constant în ultimii doi ani. Astfel, dacă în 2014 volumul companiilor era undeva între 1.300 și 2.000, anul acesta, conform datelor disponibile pe site-ul Poliției Române, în registrele naționale de evidență ale prestatorilor de servicii de securitate privată figurau:
– 1.366 de companii înregistrate în Registrul Național al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică (RNERSF);
– 2.138 de societăți specializate în domeniul sistemelor de alarmare;
– 1.298 de societăți specializate în domeniul pazei și protecției.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward