Romanian Fiber Optic Conference 2020

Cel mai așteptat eveniment al industriei de profil va avea loc anul acesta în data de 4 martie, la Hotel Radisson Blu, în București

 

  • BUCURESTI - Radisson Blu Hotel
  •    04 Martie 2020

Tema aleasă pentru ediția din acest an a conferinței este „Underground fiber optic networks = future?” și reprezintă un argument solid pentru previziuni asupra viitorului apropiat, ceea ce inevitabil ajută inclusiv la luarea unor decizii favorabile de business.
Vor participa invitați străini, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale române, a industriei telecom și a domeniilor conexe. Evenimentul va fi structurat în două părți: prezentările vorbitorilor invitați, dar și dezbateri pe teme de interes comun și naționale.
Mai multe detalii pe site-ul conferinței: http://conference2020.afor.ro

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward