Romanian Facility Management Experience Days 2018

Alăturați-vă celui mai important eveniment de facility management și servicii suport din Europa Centrală și de Est!

  • BUCURESTI - Romexpo
  •    08 Octombrie 2018

Alăturați-vă celui mai important eveniment de facility management și servicii suport din Europa Centrală și de Est!

Am conceput un eveniment all-in one generator de oportunități și trenduri, o manifestare ce vizează dezvoltarea sustenabilă a do-meniilor FM și servicii suport. 

Organizat ca un eveniment B2B anual, ROFMEX scoate la rampă toata gama de servicii și de solu-ții necesare asigurării unui business performant în facility management și servicii suport, de la climatizare, instalații sanitare, securitate la incendii, IT, fleet management, reciclare, tehnologii de securitate, sisteme de arhivare, gestiunea documentelor și servicii pentru construcție, curățenie și amenajare peisageră până la optimizarea locurilor de muncă și la conversia imobilelor existente în clădiri verzi.

Consultați aici tematica integrală a evenimentului: https://bit.ly/2Jrsa2b

Timp de trei zile, participanții la eveniment vor interacționa în cadrul celor cinci secțiuni componente:
1. Expoziția specializată
2. Conferința internațională 
3. Evenimentele educaționale: cursuri și seminare certificate ROFMA
4. Workshopurile și prezentările de noi produse și tehnologii
5. Experience Area: simultan showroom și program de demonstrații și vizite de documentare la clădiri reprezentative din București, unde participanții văd, ating și examinează direct cele mai moderne echipamente, produse și soluții utilizate în activitățile de facility management.

Pornind de la succesul ediției desfășurate în 2017, în acest an ne propunem să dezvoltam ROFMEX, sporindu-i influența asupra pieței de FM și a mediului de afaceri din regiune.

Mai multe detalii pe www.rofmex.ro și la organizatori.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward