RetailArena 2018: Tech.Community. Experience

retailArena 2018 - Tech. Community. Experience aduce in prim plan cele mai noi tendinte din retailul omnichannel cu accent pe strategii inovatoare de marketing. 

  • BUCURESTI - Sheraton Bucharest Hotel
  •    24 - 25 Octombrie 2018

Editia din acest an acopera atat piata locala, printr-un panel dedicat retail-ului “made in Romania”, dar si a extinderii internationale a acestora, precum si o viziune globala, evocata de playeri care activeaza pe plan mondial. Partea juridica, din ce in ce mai importanta si mai complexa, isi va avea locul intr-un panel in care vom discuta alaturi de experti ai Pelifilip. 

Programul este modular si iti permite sa alegi ce este mai relevant pentru tine. 2 zile de conferinta, workshop-uri, zona expo si networking aplicat. 

Vino la eveniment si vei afla cele mai noi tehnici de fidelizare aplicate de retaileri moderni si traditionali pentru a-i atrage pe consumatorii actuali, care resimt deopotriva presiunea timpului si din a caror vocabular online-ul este nelipsit. 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward