Retail TECH 2020

A 3-a editie anuala a conferintei RetailTech Romania, se va concentra pe modul in care tehnologia poate contribui la eficientizarea operatiunilor din cadrul magazinelor si a sectorului de retail in general.

  • BUCURESTI - Hotel InterContinental
  •    01 Aprilie 2020

Folosind tehnologia si echipamente de automatizare a proceselor, activitatea operationala poate fi semnificativ imbunatatita.
Evolutia rapida a tehnologiei in domeniu ofera oportunitati uriase pentru retaileri prin oferirea de solutii de eficientizare a activitatii.
Valorificarea avantajelor oferite de noile echipamente, solutii IT si tehnologii inovative, dar si interpretarea cantitatii masive de date disponibile pot imbunatati semnificativ eficienta operationala in activitatea zilnica.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward