Programatori la înălțime

Cursul este adresat programatorilor dornici să exerseze sau sa învețe dezvoltarea unui proiect folosind TDD. Participarea la acest eveniment necesită cunoștințe de bază în programare.

  • IASI - Palas Mall
  •    15 - 16 Octombrie 2016

Cursul este adresat programatorilor dornici să exerseze sau sa învețe dezvoltarea unui proiect folosind TDD. Participarea la acest eveniment necesită cunoștințe de bază în programare.

Gradul de dificultate al proiectului va fi stabilit în funcție de nivelul de experiență al participanților.

În acest curs vei învăța despre:

  • avantajele TDD-ului
  • TDD și arhitectura unui proiect
  • interoperabilitatea între diverse tehnologii/limbaje de programare
  • lucrul în echipe formate ad-hoc
  • auto-organizare

Metoda de predare

100% practică, proiectul find realizat împreună cu formatorul. Platforma de dezvoltare rămâne la latitudinea fiecărei echipe (cu ce sunteți cel mai confortabil, sau dimpotrivă). Prezența unei librării de testare unitară este recomandată dar nu obligatorie.

Fiecare echipă trebuie să dispună de cel puțin un calculator, iar pentru a evita surprizele, recomandam ca fiecare cursant să vină cu propriul calculator.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Experimentați soluția CRM în practică

Pentru că în România doar 30-35% dintre companii au un sistem CRM (conform datelor Eurostat), multe persoane nu ştiu cum arată o astfel de aplicaţie şi nici ce face la modul concret. La aceasta contribuie şi studierea utilizării unui sistem CRM doar în unele facultăţi economice, deşi în mod evident angajaţii care lucrează în vânzări, marke...

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward