Product Camp Bucharest #2:

Conferinta "Pitfalls of Product Marketing and How Business Requirements Can Make Your Product a Success" va aborda elemente precum monitorizarea vanzarilor, comportamentul utilizatorului, dezvoltarea business-ului si despre implicarea departamentului de Marketing in dezvoltarea de produse.

  • BUCURESTI - Tech Hub
  •    18 Ianuarie 2016

Conferinta sustinuta de Eliza Dumitrache, Avira, "Pitfalls of Product Marketing and How Business Requirements Can Make Your Product a Success" va aborda elemente precum monitorizarea vanzarilor, comportamentul utilizatorului, lucruri esentiale pentru succesul in vanzari, dezvoltarea business-ului si despre implicarea departamentului de Marketing in dezvoltarea de produse.

Conferinta va fi urmata de o perioada de socializare, in care se vor demara discutii si se vor impartasi pareri despre modul de lucru, probleme intalnite si proiectele de la birou.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward