Presentation - Beginners - Introduction to Neo4J

Sesiunea de față este dedicată în special programatorilor SQL și se axează pe o prezentare introductivă a Neo4J. Evenimentul va avea loc în data de 11 aprilie, începând cu ora  19.00, iar locația va fi anunțată cât de curând.

  • BUCURESTI
  •    11 Aprilie 2017

Sesiunea de față este dedicată în special programatorilor SQL și se axează pe o prezentare introductivă a Neo4J. Evenimentul va avea loc în data de 11 aprilie, începând cu ora  19.00, iar locația va fi anunțată cât de curând.

Presentation - Beginners - Introduction to Neo4J se va deschide cu furnizarea unor informații generale despre Neo4J și despre limbajul pe care îl utilizează - Cypher. Ulterior, se va face trecerea de la teorie la practică prin contrucția și verificarea aceluiași set de date utilizând inițial baze de date relaționale și ulterior Neo4J. Mai multe despre topic-uri, aici.

Mai multe despre Neo4J pot fi descrise prin intermediul sumarului realizat de către creatorul său – Emil Eifrem: Majoritatea aplicațiilor din ziua de azi gestionează date asociative la un nivel înalt (spre exemplu, cele structurate precum graph-urile). Cel mai comun exemplu ar fi chiar site-urile de social networking, dar până și sistemele de etichetare, de management al conținutului sau wikis-urile se confruntă cu date definite de graph-uri sau ierarhizate în funcție de caracterul lor distinctiv. Iar aceasta este o problemă deoarece este dificil să gestionezi structuri de date recursive în cadrul unor baze de date relaționale, tradiționale.

Pentru a reprezenta informația, o bază de date organizată în graph-uri utilizează în locul tabelelor - noduri, relații între noduri și proprietăți axate pe valori fundamentale. Acest model este în mod substanțial mai rapid pentru seturile de date asociative și utilizează un model ascendent, lipsit de scheme, ideal pentru a captura datele ce se schimbă rapid și ad-hoc.

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward