PPC Hot Seat Martie 2014

Ai campanii AdWords in derulare si te-ai impotmolit? Ai incercat toate variantele pe care le stiai, dar nu functioneaza? Bugetul tau de Adwords a luat-o razna? Ai cheltuit sute de euro si rezultatele nu au fost pe masura? Ai un magazin online si vrei sa tii in frau bugetul de marketing? Esti interesat de domeniul PPC si vrei sa inveti cat mai multe tips & tricks pentru a le aplica cu succes?

  • Bucuresti - Impact Hub
  •    28 Martie 2014

Ai campanii AdWords in derulare si te-ai impotmolit? Ai incercat toate variantele pe care le stiai, dar nu functioneaza? Bugetul tau de Adwords a luat-o razna? Ai cheltuit sute de euro si rezultatele nu au fost pe masura? Ai un magazin online si vrei sa tii in frau bugetul de marketing? Esti interesat de domeniul PPC si vrei sa inveti cat mai multe tips & tricks pentru a le aplica cu succes? Atunci esti la locul potrivit.

UNDE? Asociația SEMRo te invită la PPC Hot Seat, zona Unirii, The Hub (Impact Hub), etaj 2, sala Viena. Harta aici.
CAND? Pe 28 martie, intre 19.00 – 21.00.

CE facem?

Tu ne dai studiul de caz (acces read only la contul tau AdWords) si il discutam pe indelete la eveniment.
Avem grija de bugetul tau, asa ca in loc sa platesti sute de euro pentru consultanta si audit, la acest eveniment vei beneficia de ele doar achitand costul biletului. Si nu de la unul, ci de la 3 specialisti de top din domeniu!

Vei afla metode de optimizare valoroase, care te vor ajuta sa-ti eficientizezi costurile si conversiile.
Confidentialitatea datelor este garantata, evenimentul fiind unul privat.
Si daca n-am studiu de caz? Esti bine-venit oricum. E sansa ta sa le pui cat mai multe intrebari specialistilor. Vei afla astfel toate necunoscutele si campaniile tale AdWords vor fi optimizate eficient.

CINE? Tu si cei 3 specialisti. Mai jos ai o scurta prezentare despre ei:

  • Marius Lazarescu – General Manager Today’s. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniu si bugete gestionate de peste 1.000.000 euro, Marius Lazarescu conduce una din agentiile de top din Romania.
  • Cristian Ignat - PPC Marketing Manager 2Parale. Cristian conduce cu succes divizia de PPC a 2Parale, cea mai mare retea de afiliere din tara, iar cei peste 7 ani de experienta in domeniu isi spun cu siguranta cuvantul.
  • Cornel Coman – Specialist PPC in cadrul agentiei WebDigital si totodata certificat Google AdWords Individual. De un an si cateva milioane de click-uri construieste si optimizeaza campanii PPC. Impreuna cu echipa WebDigital, el a gestionat cu succes peste 50 de conturi si a obtinut rezultate apreciate de catre clienti.


CAT costa? 50 lei (cash, la intrare). Audit gratuit si consultanta de la 3 specialisti de top. Valoare adaugata mare, cost mic, asta da investitie!

Te asteptam cu drag. Dar grabeste-te, locurile sunt limitate!

Pentru mai multe detalii, te astept cu intrebari la [email protected] (0763-248.170) http://semro.ro/2014/03/ppc-hot-seat-martie-2014/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot