Post Mobile World Congress Conference 2018

Diagrama globală 5G în premieră în România

  • BUCURESTI
  •    28 Martie 2018

Diagrama globală 5G în premieră în România:
--------------------------------------------------------------- 
Când va pătrunde noua tehnologie şi la noi?

CONGRESUL MONDIAL AL MOBILITĂŢII DE LA BARCELONA PUNE ACCENTUL PE MOBILITATEA GLOBALĂ ÎN BENEFICIUL SOCIETĂŢII, TEHNOLOGIA ÎN SLUJBA COMUNITĂŢILOR, PENTRU UN VIITOR MAI BUN.

5G, DIGITAL TRANSFORMATION, FINTECH, SMART CITY şi IoT sunt direcţiile esenţiale ale acestei ere NexTech.

REVISTA COMUNICAŢII MOBILE ŞI TELECOMTV.RO VOR PARTICIPA ŞI ÎN 2018 LA MWC, PENTRU AL 14-LEA AN CONSECUTIV, LA LANSĂRILE CELOR MAI MARI PROIECTE ALE OPERATORILOR TELECOM ȘI ALE PRODUCĂTORILOR GLOBALI DE ECHIPAMENTE ÎN DIRECȚIA INOVAȚIEI ICT.

După Barcelona, la Conferința anuală MOBILE INNOVATION de la București, ajunsă la ediția a 8-a, Consiliul Consultativ IT&C vă prezintă mega-sinteza Congresului din Capitala Mondială a Mobilităţii, dublată de perspectiva jucătorilor din România. Dezbaterea trasează direcţiile strategice în industriile IT&C și conexe din 2018!

Înscrieri la www.comunic.ro/postmwc2018

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward