PoliHack 11: ediția online

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (OSUT) a pornit înscrierile pentru a 11-a ediție a proiectului „PoliHack”. Studenții și liceenii pot concura în acest hackathon de 48 de ore pentru a câștiga diverse premii și pentru oportunitatea de a-și dezvolta propriul produs împreună cu mentorii noștri, lansându-l în final pe piață. 

  •    04 - 06 Decembrie 2020

Dorința noastră este să motivăm tinerii în căutare de provocări să își prezinte ideile inovatoare. Concurenții cu cele mai bune proiecte vor fi selectați să le dezvolte alături de mentorii noștri și în final să le lanseze pe piață.Pe lângă programare și distracție intensă alături de echipa ta, am pregătit și alte surprize, precum ateliere susținute de invitații noștri, menite să te ajute în cadrul hackathon-ului.Avem mai multe secțiuni, deci cu siguranță îți vei găsi locul aici! Acestea sunt:
secțiunea Web, pentru dezvoltatorii de site-uri;
secțiunea Mobile, dedicată fanilor aplicațiilor pentru telefon;
secțiunea Embedded, pentru pasionații de senzori, roboți și dizpozitive fizice;
secțiunea Junior, pentru liceeni.Adună-ți echipa și pregătiți-vă cele mai bune idei pentru PoliHack 11: ediția online!

Formularul de înscriere poate fi găsit aici: https://bit.ly/Polihack11 sau pe site-ul polihack.osut.org, unde se află și regulamentul concursului. Formularul poate fi completat până în data de 27 noiembrie 2020.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward