PoliFEST 2019

Universitatea POLITEHNICA din București organizează, în perioada 11 – 13 aprilie 2019, a VIII-a ediție a POLIFEST, un „brand” recunoscut al universității noastre, la nivel național și internațional.

  • Bucuresti
  •    11 - 13 Aprilie 2019

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în data de 11 aprilie, ora 10:00, la Rectoratul UPB, în Amfiteatrul AN010 ”Radu Voinea”.

POLIFEST a reprezentat un alt fel de contact, o altfel de abordare și deschidere față de mediul economic și social. Manifestarea a reprezentat, încă de la prima ediție, un real succes, atât ca participare, cât și din punct de vedere al conținutului său, concretizat prin elaborarea unor protocoale de colaborare în domeniul educațional și al activității de cercetare.
Încă de la primele ediții ale manifestării, POLIFEST s-a dovedit a fi cel mai mare eveniment de acest gen din Romania, au fost prezente toate părțile interesate de procesul educativ-formativ din universitatea noastră: liceeni, studenți, părinți, personal didactic, firme mari, mici și mijlocii, autorități centrale și locale, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditați în țara noastră. Evenimentul se dorește a fi dedicat atât colaborării dintre mediul academic și cel socio-economic, cât și cel mai mare târg de prezentare a ofertei educaționale a unei universități.


Evenimentul își propune să continue o frumoasă tradiție a colaborării dintre universitatea noastră și mediul socio-economic din Romania, prin angajatorii săi de top. Având la bază prestigiul universității noastre și oferta educațională diversă, demonstrate prin competențele absolvenților noștri, în acord cu cerințele pieței muncii actuale, ne dorim ca și prin intermediul acestui eveniment să facilităm legătura dintre studenții universității noastre și mediul socio-economic, în scopul unei inserții cât mai adecvate a acestora pe piața muncii.
Pe toată durata manifestărilor, facultățile din cadrul UPB vor participa, cu standuri proprii, la ZIUA PORȚILOR DESCHISE, ceea ce implică atât vizite în laboratoare sau amfiteatre pentru o cunoaștere cât mai bună a ofertei de studii și a perspectivelor de carieră, precum și posibilitatea, pentru elevii de liceu doritori, de a lua parte la unele cursuri, pentru o zi, în cadrul secțiunii STUDENT PENTRU O ZI.

Detalii suplimentare despre organizarea evenimentului, puteti afla la:
E-mail: [email protected]
Tel: + 40 21 402 9465 / 0753 064 854
Website: www.polifest.pub.ro

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot