PHP – de la A la ZITEC

Înscrie-te la workshopul "PHP - de la A la Zitec" pentru a învăța programare de la membrii echipei Zitec.

  • BUCURESTI - Zitec, Calea Vitan, 6-6A
  •    25 Noiembrie 2017

Înscrie-te la workshopul "PHP - de la A la Zitec" pentru a învăța programare de la membrii echipei Zitec.

Dacă ești pasionat de tehnologie, vino sâmbătă, 25.11.2017 la un workshop practic, în care o să înveți despre variabile, metode, funcții și OOP în PHP, design patterns și multe altele.

Workshopul este susținut de Horațiu Brînză, Lead Software Engineer, împreună cu Ionuț Breta, Lead Software Engineer, și Alexandru Bau, Senior Software Engineer în echipa Zitec. Pentru înscriere, completează formularul de aici: http://bit.ly/PHPWorkshopZitec25112017
Pentru că numărul de locuri este limitat, participarea la workshop va fi confirmată de organizatori prin e-mail/telefon.

Despre Zitec:
Zitec este una dintre companiile lider în industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse și aplicații online complexe, precum și servicii de online marketing. În prezent, Zitec lucrează atât cu clienți din România (60%), cât și cu parteneri din străinătate, răspândiți pe patru continente, care își desfășoară activitatea în țări precum Statele Unite ale Americii, Elveția, Marea Britanie, Turcia, Olanda, Germania, Cipru, Franța, Italia și Ungaria.

Zitec are o echipă de peste 150 specialiști în dezvoltare software, design și marketing digital și se află într-un proces continuu de recrutare de colegi noi cu experiență în PHP, Magento, Quality Assurance, Mobile sau Online Marketing. Joburile disponibile se adresează nu doar specialiștilor din București și Brașov, ci și celor din alte orașe din țară, pentru care Zitec oferă și pachete de relocare, chiar și candidaților entry-level. Pentru mai multe detalii despre pozițiile deschise în prezent, accesează site-ul dedicat în întregime echipei Zitec: www.makeit.software

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward