Noua ordine europeană pentru PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Obligații și sancțiuni pentru operatorii datelor cu caracter personal

Drepturile persoanelor fizice, conform noului Reg. 679/2016, aplicabil din 25 mai 2018

  • BUCURESTI - Hotel Pullman
  •    04 Mai 2017

Obligații și sancțiuni pentru operatorii datelor cu caracter personal

Drepturile persoanelor fizice, conform noului Reg. 679/2016, aplicabil din 25 mai 2018

Aşa cum aţi avut ocazia să vedeţi în raportul de activitate trimis de noi în urma evenimentului din data de 16 martie 2017, tema dezbaterii a fost de mare interes şi a deschis noi oportunităţi de dialog şi orizonturi de dezbatere pe tema noului GDPR care impune noi obligații și sancțiuni pentru operatorii datelor cu caracter personal, cât şi drepturi pentru persoanele fizice.

Modelele de business online actuale, apariţia serviciilor cloud şi a reţelelor sociale au condus la necesitatea actualizării legislaţiei privind protecţia datelor personale. Dacă la prima ediţie reprezentanţi ai ANSPDCP şi alte instituţii ale statului au susţinut prezentări dedicate adoptării Regulamentului 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, care se va aplica începând cu data de 25 mai 2018, iar reprezentanţi ai mediului privat au venit cu soluţii tehnice care pot fi implementate în vederea îndeplinirii tuturor condiţiilor de securitate impuse, de data aceasta dorim să ne adresăm şi instituţiilor publice, care sunt nevoite să se alinieze la cerinţele de exigenţa a Noului Regulament.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward