NO.MAD TALKS

NO.MAD TALKS este un eveniment dedicat freelancerilor, nomazilor digitali, oamenilor care lucrează pe cont propriu sau celor care își doresc să pornească pe acest drum și au nevoie de câteva direcții.

  • BUCURESTI - Dialogue Social Bar Hristo Botev 1,
  •    07 Iunie 2018

NO.MAD TALKS este un eveniment dedicat freelancerilor, nomazilor digitali, oamenilor care lucrează pe cont propriu sau celor care își doresc să pornească pe acest drum și au nevoie de câteva direcții.

Prima ediție a evenimentului va aborda, într-o sesiune de debate, Adevărul și Miturile în Digital Nomading. Simona și Alex de la LipaLipa.ro împreună cu Alina și Florin de la Aventurescu.ro vor fi în fața voastră și vor răspunde, cât se poate de sincer, la toate întrebările. Printre subiectele abordate vor fi: blocajele și cum trecem peste ele, primele greșeli și cum pot fi evitate, bugete, rutina, time management. 

CUM TE ÎNSCRII? 

Pentru înscriere vă rugăm să completați acest formular: https://bit.ly/2IPH59B

Participarea este gratuită, însă pentru că știm sigur că acest eveniment va strânge cei mai faini oameni, vă rugăm ca suma pe care ați fi dispuși o să plătiți pentru acces la eveniment să o donați către una dintre cauze. 

Donează pentru Robert Cadar - https://bit.ly/2k29MC8
Donează pentru educație către Împreună Creștem Valori - https://bit.ly/2Gq2y3D
Donează pentru tinerii fără posibilități către Ajungem Mari - https://bit.ly/2rKOZHK

Despre LipaLipa.ro 
Simona și Alex și-au dat demisia de la job în 2016 și au plecat cu rucsacul în spate să descopere lumea. De doi ani se plimbă lipa-lipa prin lume și scriu sau documentează video oamenii pe care îi întâlnesc și experiențele pe care le trăiesc. Prin ochii lor poți să descoperi Asia, Europa, Mexic sau Guatemala.

Despre Aventurescu.ro
Alina și Florin sunt călători și nomazi digitali. Se plimbă zi-noapte și lucrează din cele mai frumoase și interesante locuri. Noi i-am pus în capul listei cu motive pentru care oamenii călătoresc mai des, pentru că ei caută și propun locuri minunate la prețuri bune. 

Despre organizatori 
Iunieta Sandu este freelancer specialist în comunicare cu 6 ani experiență. Când nu scrie pe iunietasandu.ro, ascultă poveștile oamenilor sau organizează evenimente. 

Claudiu Jojatu este self-made not-there-yet billionaire, digital optimist, strateg de business și comunicare digitală, obsedat cu disciplina și un îndrăgostit veritabil de călatorit și cafea bună.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward