No Time for Downtime

Nu rata „No Time for Downtime”, evenimentul Maguay anual dedicat echipamentelor și soluțiilor IT avansate, ce va avea loc pe data de 26 sept. 2019, la Stejarii Country Club.

 • BUCURESTI - Stejarii Country Club
 •    26 Septembrie 2019

Aflat la cea de-a XVII-a ediție, „No Time for Downtime” a devenit unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piața de IT din România. Evenimentul este dedicat sistemelor de calcul și infrastructurilor de tip mission-critical, pentru toate tipurile de companii - de la SMB și până la organizații foarte mari, cu data center propriu și infrastructuri complexe.

NTFD a reflectat în fiecare an și trendurile tehnologice ale momentului, pentru acest segment, prezentând în premieră cele mai noi echipamente și soluții, chiar și prototipuri.

Evenimentul va fi structurat în 2 secțiuni: una de showcase tehnologic și una de prezentări, în cadrul cărora specialiștii Maguay și cei ai partenerilor Intel, Oracle, Fortinet, HGST, Veritas, iTrack și Kingston, vor prezenta cele mai noi trenduri și tehnologii.
 

În cadrul showcase-ului vom prezenta (lista completă va fi transmisă odată cu agenda evenimentului):

 • O varietate de soluții de stocare de tip SDS (software defined storage) Maguay eXpertStor și PowerStor, bazate pe Open-E, Nexenta, CEPH, etc.

 • Serverele Maguay eXpertServer bazate pe cele mai noi platforme și procesoareIntel Xeon Gold și Platinum;

 • Echipamente și soluții dedicate pentru High Performance Computing, AI și Deep Learning;

 • Soluții ce încorporează tehnologii de inteligență artificială și Deep Learning;

 • Soluții de virtualizare pentru multiple scenarii Data Center;

 • Soluții de stocare enterprise de la HGST;

 • Soluții de securitate Fortinet;

 • iTrack - soluţia avansată de management și monitorizare prin GPS a flotei auto șisoluţia de optimizare a rutelor de distribuţie, iTrack Logistics;

 • Gama completa de sisteme de calcul Maguay, de la portabile și până la staţiile grafice și supercalculatoare răcite cu lichid, pentru mediul de cercetare.

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward