No Time for Downtime 2015

Maguay va organiza pe 1 octombrie 2015 la JW Marriott Hotel evenimentul anual  No Time For Downtime, dedicat echipamentelor și infrastructurii critice pentru siguranța organizațiilor.

  • Bucuresti - JW Marriott Grand Hotel‎
  •    01 Octombrie 2015

Maguay va organiza pe 1 octombrie 2015 la JW Marriott Hotel evenimentul anual  No Time For Downtime, dedicat echipamentelor și infrastructurii critice pentru siguranța organizațiilor.

Cel mai important eveniment anual dedicat echipamentelelor și infrastructurii critice, No Time for Downtime, a fost încă de la început un reper în domeniul soluțiilor informatice complexe. În cadrul evenimentului Maguay a prezentat, an de an, alături de partenerii săi, tehnologii noi și soluții de infrastructură critică, reunind totodată, la cea de-a XII-a ediție, peste 230 de specialiști și manageri IT interesați de noutățile și tendințele momentului și ale anilor următori.

Evenimentul No Time for Downtime s-a bucurat încă de la început de sprijinul celor mai importanți generatori de tehnologie, la nivel mondial, ediția din acest an avându-i alături pe Intel, Oracle, SAP, Symantec Veritas, Fortinet, Nexenta, Promise și VMware.

În cadrul No Time for Downtime 2015 vor fi prezentate soluții informatice pentru optimizarea infrastructurii organizațiilor și subiecte de actualitate precum: hybrid cloud (mix între cloud public și privat), software defined infrastructure, soluții de securitate, virtualizare, HPC și procesare paralelă, stocare, back-up și arhivare.

Evenimentul va fi structurat în două secțiuni: prezentări, care vor fi susținute de Maguay și partenerii săi, unde vor fi descrise tehnologii și soluții de interes și showcase, în cadrul căruia specialiștii și partenerii Maguay vor susține o serie de demonstrații live relevante privind perfomanțele pe care le pot atinge soluțiile expuse.

No Time for Downtime este un eveniment dedicat infrastructurilor critice și se adresează în primul rând specialiștilor IT din România. Accesul se face pe bază de invitație şi nu presupune nicio taxă de paticipare. Pentru a solicita o invitație, accesați www.NTFD.ro.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot