.NET Bucharest Meetup

Pe 18 Noiembrie programatorii pasionați de .NET își dau întâlnire la ultimul eveniment din acest an dedicat lor. Andra Ciorici si Vlad Salagean au pregătit pentru ei două prezentări care cu siguranță vă vor capta atenția.

  • BUCURESTI - TechHub Bucuresti
  •    18 Noiembrie 2015

Pe 18 Noiembrie programatorii pasionați de .NET își dau întâlnire la ultimul eveniment din acest an dedicat lor. Andra Ciorici si Vlad Salagean au pregătit pentru ei două prezentări care cu siguranță vă vor capta atenția.

Programul evenimentului:

9:00-19:15 Meet&Greet

19:15-20:00 - "The Path to Software Robot Development" -Andra Ciorici, Full Stack Integrator @ UiPath

20:00-20:10 - Pauza

20:10- 21:00 - CI&CD with Bamboo on AWS Demo - Vlad Salagean, Software development manager 

Rezervă-ți și tu un loc în sală!

Pentru înscriere și informații suplimentare accesați: http://www.meetup.com/Meet-NET/events/226536584/

Introduceți evenimentul în

VeriTech Solutions

VeriTech Solutions

VeriTech - Ideas for the future Suntem un Startup IT, cu o abordare orientata catre utilizator. Apreciem lucrurile bine facute de la inceput si pana la final, acordand o mare atentie detaliilor si avand grija sa folosim tehnologia potrivita pentru fiecare proiect. Ca si companie ne concentram atentia spre patru directii: software personalizat, i...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward