NATO Mobile App Hackathon

Daca esti developer si ai abilitati de coding, aplica la NATO Mobile App Hackathon destinat construirii unei aplicatii mobile care sa permita dezvoltarea de oportunitati profesionale pentru tineri. 

  • BUCURESTI - Commons Lounge
  •    24 - 25 Noiembrie 2018

Daca esti developer si ai abilitati de coding, aplica la NATO Mobile App Hackathon destinat construirii unei aplicatii mobile care sa permita dezvoltarea de oportunitati profesionale pentru tineri (programe de voluntariat si training-uri, seminarii si conferinte, stagii de practica si joburi). Marele premiu este de 2000 euro si este oferit de TotalSoft. Nu in ultimul rand, reprezentanti HR vor fi prezenti la eveniment, asadar o buna oportunitate de networking si perspective de viitor.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward