MWC Barcelona 2022

MWC Barcelona reprezintă cel mai influent eveniment din lume în ceea ce privește industria conectivității.

Peste 1500 de expozanți și 150 de țări prezente se preconizează pentru această ediție a MWC. 

MWC Barcelona reprezintă locul în care companiile și lideri din industrie împărtășesc cea mai recentă și prolifică ideologie despre progresul și viitorul conectivității. Totodată reprezintă cel mai bun loc pentru oportunități de rețea cu diverși influenți din industria mobilă și tehnologică. 

În cadrul evenimentului participă operatori mondiali de telefonie mobilă, producători de dispozitive, furnizori de tehnologie, furnizori și proprietari de conținut. MWC Barcelona este locul unde se asigură expunerea produselor și tehnologiilor inovatoare și ce creează legături remarcabile cu factori de decizie, creatori și inovatori din diferite industrii. 

Deoarece un lucru este destul de clar, companiile vor avea de a face cu efectele generate de virusul Covid-19 în anii următori. În vremuri ca acestea, managementul responsabil este mai important ca niciodată.

În 2021 au avut loc 3 evenimente MWC în Shanghai, Los Angeles și Barcelona. Fiecare dintre acestea a avut loc într-un context unic, dar strategia a fost consecventă. Principalul scop a fost de a furniza informații de ultimă oră în limita restricțiilor impuse. Această experiență combinată cu progresele experților în sănătate, oamenilor de știință și guvernelor oferă certitudinea unei reuniuni în anul 2022.

Printre speakerii prezenți se remarcă: 

  • Shuky Sheffer - CEO Amdocs
  • Anne Chow - CEO AT&T Business
  • Stephane Richard - CEO Orange
  • Nick Read - CEO Vodafone Group
  • mulți alții

Pentru a afla lista completă, mai multe informații generale despre eveniment și pentru a vă înregistra puteți da click aici

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot