Mobile Growth Bucharest

Mobile Growth este un eveniment dedicat studiilor de caz, informațiilor și trendurilor ce vizează strategiile de creștere a industriei mobile, cu ajutorul experților din domeniu.

  • BUCURESTI
  •    16 Noiembrie 2017

Mobile Growth este un eveniment dedicat studiilor de caz, informațiilor și trendurilor ce vizează strategiile de creștere a industriei mobile, cu ajutorul experților din domeniu. Sunt încurajate întrebările și socializarea, într-un mediu relaxant, pentru subiecte și tematici precum: achiziția și menținerea utilizatorilor, crearea și implementarea strategiilor de engagement, dar și multe altele.

Evenimentul începe de la ora 18:30, cu o sesiune de socializare.

Partenerul evenimentului: Branch (companie ce oferă soluții cu rol în măsurarea acțiunilor utilizatorului în cadrul mai multor device-uri, platforme sau canale, înregistrând obiceiuri de consum și experiența de utilizare).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward