Mindcoding 2014

Concursul MindCoding isi propune sa testeze pasionatii de algoritmica, oferindu-le sansa sa isi masoare abilitatile. Runda finală 11-13 aprilie.

  • CLUJ-NAPOCA
  •    11 Aprilie 2014

Concursul MindCoding isi propune sa testeze pasionatii de algoritmica, oferindu-le sansa sa isi masoare abilitatile. Runda finală 11-13 aprilie.

Ești pasionat de algoritmică? Îți place programarea? Vino la MindCoding să ne arăți ce știi! Runda finală se va desfășura din 11 până în 13 aprilie

MindCoding este un concurs național menit să strângă pasionații de informatică din toată țara, indiferent de vârstă, și să-i pună la încercare prin intermediul problemelor de natură algoritmică propuse pe parcursul celor 4 runde online și a finalei din Cluj - Napoca. Participând, vei avea ocazia sa cunoști oameni care iți împartășesc pasiunea și sa descoperi oportunitățile de studiu și de angajare pe care ți le rezervă Clujul. 

Înformații suplimentare sunt disponibile pe http://mindcoding.ro/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward