Meet Magento 2014

Meet Magento este o serie de evenimente axate pe comerțul online, platorma și ecosistemul Magento la nivel de țară ce debutează în România, la Cluj-Napoca, în 13 septembrie 2014.

  • Cluj Napoca, Cluj - Grand Hotel Napoca
  •    13 Septembrie 2014

Meet Magento este o serie de evenimente axate pe comerțul online, platorma și ecosistemul Magento la nivel de țară ce debutează în România, la Cluj-Napoca, în 13 septembrie 2014.

Ceea ce a început în 2009 ca o serie de evenimente susținute de comunitate cu scopul de a construi piața de Magento din Europa, a devenit astăzi platorma de conducere pentru ecosistemul Magento la nivel mondial. În 2014 evenimentele Meet Magento vor avea loc în mai mult de 10 de țări din întreaga lume.

Pentru prima ediție a evenimentului din România, organizatorii au pregătt un expo zone generos pentru furnizorii de servicii și o conferință generală urmată de două trackuri specializate pentru partcipanți, unul tehnic, dedicat cu precădere dezvoltatorilor Magento dar și unul business, dedicat proprietarilor de magazine, oamenilor de marketng și furnizorilor de servicii.

„Cifrele impresionante ale comerțului online în România dar și copleșitoarea impunere a platormei Magento printre dezvoltatorii locali ne-au convins de faptul că românii merită și vor aprecia un eveniment ce îi va apropia și mai mult de conceptele și valorile puternice ale comunității Magento.” a declarat Vlad Stănescu, CEO al MindMagnet, compania ce organizează evenimentul.

Evenimentele Meet Magento sunt orientate către afaceri și ajută actorii din comunitatea Magento să se infltreze pe piețele lor, să interacționeze și să schimbe idei care îi vor ajuta să devină mai agili într-o piață compettvă, în contnuă schimbare. Pentru și mai multe detalii despre eveniment, vizitați ro.meetmagento.com.

Meet Magento România 2014 va avea loc în data de 13 septembrie, la Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca. Prețul unui bilet începe de la €35 și poate ajunge la €100, depinzând de numărul de bilete vândute.

Evenimentele Meet Magento sunt un brand al Netresearch App Factory AG și sunt organizate în România de Mind Magnet – www.mindmagnetsoftware.com.

Pentru confrmarea prezenței, vă rugăm să ne trimiteți un email la [email protected] până în data de 15 august 2014.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

Techsylvania

Techsylvania reprezintă locul unde comunitatea de business și tehnologie se întâlnește pentru a se inspira și a învăța despre ultimele tendințe în domeniu. Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o...

Citește tot

Romanian Testing Conference

Romanian Testing Conference este evenimentul de referință pentru întâlnirea cu vedetele industriei de software și testare software. 

Citește tot