MeasureCamp Bucharest

MeasureCamp Bucharest, prima UnConference din România aduce specialiștii în Data Analytics, Data Science și Online Marketing împreună
  • BUCURESTI - Impact Hub Bucharest
  •    02 Noiembrie 2019

150 de participanți sunt așteptați la Impact Hub București, pentru a dezbate și găsi soluții la probleme ce apar la intersecția ariilor tehnice, precum digital analytics, data visualisation, data science, cu ariile specifice online marketingului, precum conversion rate optimization, advertising, tech-products optimization.

Evenimentul este susținut de Maastricht School of Management, una dintre cele mai apreciate școli cu programe EMBA din lume.

O parte din discuții vor fi conduse de specialisti de renume precum:
· Sjaun Wong – Analytics Director, Samsung UK
· Alban Gerom – VP, Data & CX Technology Manager at Barclays
· Nicoleta Iordache – Head of Digital Intelligence & Analytics CheilDIA for Samsung Europe
· Peter O’Neill – Director of Analytics at Ayima.

Cele peste 70 de ediții organizate internațional până acum au adus împreună specialisti în digital analytics, data science, product management, conversion rate optimization, advertising și tech entrepreneur pentru a-i ajuta să înteleagă mai bine potențialul datelor in creșterea unui business și pentru a invăța unii de la ceilalți.

Fiecare participant poate deveni speaker și poate propune un subiect de prezentare sau workshop, cadrul informal fiind unul dintre lucrurile care fac MeasureCamp productiv pentru cei care caută alternative la evenimentele cu prezentări one-way.

Distributia biletelor va fi realizată în 3 transe, în limita locurilor disponibile.

Prima oportunitate pentru a obtine un bilet va fi pe data de 28 August, ora 11:00: https://www.eventbrite.com/e/measure-camp-bucharest-tickets-68603981355.

Measure Camp Bucharest va avea loc într-o singură ediție anuală, începând cu 2 noiembrie 2019

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward