Marketing B2B Conference 2021

Marketing B2B Conference 2021 vine in mijlocul comunitatii de marketing si comunicare business-to-business cu o editie speciala, gandita sa raspunda marilor provocari cu care companiile si agentiile se confrunta in al doilea an de pandemie.

  • Bucuresti - Online
  •    03 Iunie 2021

In ultimul an multe afaceri s-au reinventat pentru a tine pasul cu schimbarile de comportament si de consum. Care sunt instrumentele utile, metodele de promovare sau trendurile in marketingul B2B sunt doar cateva dintre subiectele pe care le vom dezbate in cadrul Marketing B2B Conference.

Pe 3 iunie 2021, peste 15 de experti din domeniu vor acoperi cele mai importante subiecte ale momentului. Participa la eveniment online si fii la curent cu cele mai noi tactici de promovare business-to-business.

 Inscrie-te la eveniment pe www.marketingb2b.ro

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot