Marketing B2B Conference 2021

Marketing B2B Conference 2021 vine in mijlocul comunitatii de marketing si comunicare business-to-business cu o editie speciala, gandita sa raspunda marilor provocari cu care companiile si agentiile se confrunta in al doilea an de pandemie.

  • BUCURESTI - Online
  •    03 Iunie 2021

In ultimul an multe afaceri s-au reinventat pentru a tine pasul cu schimbarile de comportament si de consum. Care sunt instrumentele utile, metodele de promovare sau trendurile in marketingul B2B sunt doar cateva dintre subiectele pe care le vom dezbate in cadrul Marketing B2B Conference.

Pe 3 iunie 2021, peste 15 de experti din domeniu vor acoperi cele mai importante subiecte ale momentului. Participa la eveniment online si fii la curent cu cele mai noi tactici de promovare business-to-business.

 Inscrie-te la eveniment pe www.marketingb2b.ro

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward