Marketing Automation Day

Acest eveniment consta intr-o intalnire de o zi (4 ore) cu specialistii SALESmanago in strategii de automatizare a acțiunilor de marketing.

  • BUCURESTI - K+K Hotel Elisabeta, Str. Slanic, nr. 26
  •    20 Noiembrie 2015

Acest eveniment consta intr-o intalnire de o zi (4 ore) cu specialistii SALESmanago in strategii de automatizare a acțiunilor de marketing.

In timpul evenimentului, participantii vor invata cum sa foloseasca instrumentele specifice in automatizarea marketingului, in vederea obtinerii rezultatelor mai bune in aproape toate zonele de marketing digital si in vanzari. Sunt invitati toti cei interesati de o abordare moderna a marketingului online, cei care vor sa furnizeze o experienta artizanala individuala si comunicarea catre toti potentialii clienti cu un continut bun, la momentul potrivit. De asemenea, vor fi prezentate studii de caz reale ale companiilor ce au inregistrat performante de top in Europa.

Mai mult decat atat, participantii vor invata cum sa furnizeze mai multe leaduri pentru departamentul de vanzari, precum si cresterea angajamentului clientilor si sa generarea venituri mai mari din campaniile de marketing.

Speakeri:

Bartosz Kotulski

Team Leader, SALESmanago

Specialist in Marketing Automation la SALESmanago inca de la infiintarea companiei. A condus cu succes sute de proiecte de automatizare a marketingului si conduce noi afaceri in Polonia si in alte tari. Detine o diploma de master in Relatii Internationale la Universitatea Jagiellonian.

Marek Broda

Senior Product Manager, SALESmanago

Specialist de piata si expert cu o vasta educatie in economie. El tine cursuri in Benhauer despre cum sa folosesti instrumentele de Marketing Automation SALESmanago si sa ai rezultate mai bune in aproape toate zonele de marketing digital si vanzari. Tot el scrie materiale si articole despre cum functioneaza platforma, furnizand mai multe leaduri pentru departamentul de vanzari, crescand angajamentul clientilor si generand venituri mai mari din campaniile de marketing.

Agenda conferintei:

9:30-10:00- deschiderea inregistrarilor

10:00-11:30- cum transforma Marketing Automation felul in care noii marketeri lucreaza si maresc importanta rolului CMO-ului in cadrul organizatiei.

Bartosz Kotulski, Team Leader, SALESmanago

11:30-12:00- pauza de cafea

12:00-13:30- 10 exemple de cele mai bune Marketing Automation in viata reala. Dinamica e-mail-urilor si continutul websiturilor, personalizarea si studii de caz iBeacon de la companiile de top.

Marek Broda, Senior Product Manager, SALESmanago

13:30-14:00- discutii si socializare

14:00- incheiere

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward