MarkDay București 2014

Michael Leander va susţine sapte workshop-uri, acoperind cele mai importante subiecte ale domeniului combinate cu exemple de practici aplicate de brandurile de succes din toată lumea. Leander este specialist de marketing, trainer şi speaker premiat, practicant al marketingului digital încă din anul 1995.

  • Bucuresti - Hotel Marshal Garden
  •    21 Octombrie 2014

Despre lumea extraordinară a campaniilor virale, despre cât de importantă este utilizarea corectă a conţinutului de marketing pentru rezultate imediate, despre viitorul marketingului digital şi despre multe alte subiecte se va discuta în cadrul evenimentului dedicat 100% marketingului digital, MarkDay. Evenimentul reuneşte şi în acest an specialişti de marketing internaţionali, care vin pregatiţi cu cele mai noi trenduri din domeniu pentru a susţine dezvoltarea mediului de business românesc.

În 21 octombrie, în Bucuresti, Michael Leander va susţine sapte workshop-uri, acoperind cele mai importante subiecte ale domeniului combinate cu exemple de practici aplicate de brandurile de succes din toată lumea. Leander este specialist de marketing, trainer şi speaker premiat, practicant al marketingului digital încă din anul 1995.

Înregistraţi-vă pana în data de 15 septembrie pentru a beneficia de oferta early bird!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot