March Flutter Romania Meetup - 2021

Flutter Romania Meetup este comunitatea pasionaților de aplicații software, IT, tehnologie, care dezbate lunar teme de interes general, prin evenimentele organizate.

  •    17 Martie 2021

In prima parte, alaturi de gazda evenimentului, Alex Bordei - Full-Stack Developer, participantii vor discuta pe larg ce s-a intamplat la Flutter Engage, prezentarea lui Alex incluzand ce presupune Null safety in Flutter, cum ne ajuta si cum se foloseste.

In cea de-a doua parte a evenimentului, va fi prezent Andrei Dumitrașcu – Co-founder Softlead, cu titlul "The journey from dev to product", care a pregatit un subiect inspirational de mare interes pentru cei care vor sa isi concentreze actiunile spre construirea unui produs.

Cu peste 15 ani experiență în software product management, Andrei a alăturat pasiunea pentru programare celei de perfecționare a produselor tehnice până ca acestea să fie pregătite de lansare pe piață. A construit strategia de produs pentru aplicații dedicate managementului flotelor, gestionării proceselor organizaționale, marketplace-urilor, soluțiilor software de Fintech sau de tip enterprise (CRM, ERP, managementul documentelor) în diverse industrii de activitate.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Experimentați soluția CRM în practică

Pentru că în România doar 30-35% dintre companii au un sistem CRM (conform datelor Eurostat), multe persoane nu ştiu cum arată o astfel de aplicaţie şi nici ce face la modul concret. La aceasta contribuie şi studierea utilizării unui sistem CRM doar în unele facultăţi economice, deşi în mod evident angajaţii care lucrează în vânzări, marke...

Citește tot arrow_forward