Management financiar si legal in startups cu Andrei Rosca si Nicoleta Almaj

Evenimentul aduce  impreuna 2 subiecte foarte importante pentru antreprenori: mindset-ul financiar, gestionarea schimbarii si flow-ul unui startup, dar si aspectele legale din spatele oricarui Tech Startup.

  • BUCURESTI - TechHub Bucharest
  •    19 Martie 2020

1. Track. Analyze. Change. (prezinta Andrei Rosca)

"Daca ar fi sa ma intreb ce lipseste cel mai mult antreprenorilor cu care am lucrat din pozitia de "change strategist" in ultimii ani, as zice ca este partea de educatie financiara. Ii opreste din a interactiona de la egal la egal cu potentiali investitori, le tine compania din a creste, de multe ori omoara ideile dinainte sa se nasca dar, cel mai important, le adanceste frica si lipsa de control.

Am sa va arat pe scurt care sunt instrumentele (excel-uri, template-uri) cu care am condus eu proiectele si companiile in care am fost implicat, insa, poate mai important, am sa vorbesc despre mindset-ul cu care le-am construit astfel incat sa ma ajute, nu doar sa imi dea niste task-uri in plus. Si, bineinteles, vom avea si niste povesti reale din business-urile pe care le-am fondat."

Mai multe despre Andrei Rosca:

A fost parte din roller-coaster-ul antreprenorial incepand cu varsta de 17 ani. Mai mult decat suficient ca sa realizeze ca excel-urile, P&L-urile, Cashflow-urile sunt absolut necesare daca vrei sa faci antreprenoriat si sa ramai si sanatos din punct de vedere mental.

Nu in ultimul rand, i-a displacut contabilitatea de cand se stie iar asta l-a facut ca inca din primii ani sa caute cursuri de genul "Financial Management for Non-Financial Managers". Asta va face si cu noi la acest workshop. O scurta introducere in instrumente de control financiar al startup-ului, de la un om care nu e nici consultant financiar, nici contabil, nici CFO. Este un antreprenor si va impartasi cu noi din experientele sale. Cele placute si cele mai putin placute.

"Am ADN de antreprenor si in ultimii ani spun ca sunt "change strategist". Adica ajut oamenii sa se schimbe. Unii dintre acesti oameni conduc organizatii antreprenoriale care schimba lumea. Si de cele mai multe ori, schimbarea lumii, ne place sau nu, porneste (sau se termina) cu un P&L."

Profil linkedin: https://www.linkedin.com/in/andreirosca/
Mai multe detalii pe: http://andreirosca.ro


2. Legal made easy for Tech Startups (prezinta Nicoleta Almaj)

"Imi propun ca pe parcursul intalnirii cu comunitatea TechStartup sa va prezint, intr-un mod usor digerabil si orientat catre business, instrumentele necesare pentru evitarea/solutionarea celor mai frecvente riscuri legale intampinate de antreprenorii din industria Tech."

Mai multe despre Nicoleta:

Nicoleta Almaj-Murariu este Managing partner al Almaj, Iordache SCA, societate de avocati specializata in domeniul tehnologiei si al energiei. Este avocat de business de peste 15 ani, iar practica sa curenta vizeaza cu precadere noile tehnologii; impreuna cu colegii sai consiliaza clienti in probleme ce tin de transactional matters, M&A, IP, platforme online, FinTech, tehnologia blockchain, contracte complexe de produse IT, dezvoltare de tehnologii si aplicatii, contracte de servicii conexe etc.

Profil linkedin: https://www.linkedin.com/in/nicoleta-almaj-murariu-b3525921/

Agenda noastră:

18:30 - 18:45 - Înregistrare participanți
18:45 - 20:00 - Track. Analyze. Change. (Andrei Rosca)
20:00 - 21:00 - Legal made easy for Tech Startups (Nicoleta Almaj)
21:00 - 21:30 - Networking


Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward