Make Open Source Software

ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, va organiza pe 4 martie la București  prima ediție a Conferinţei Make Open Source Software, eveniment dedicat dezvoltatorilor de software open source. 

  • BUCURESTI - Biblioteca din Politehnica
  •    04 Martie 2015

ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, va organiza pe 4 martie la București  prima ediție a Conferinţei Make Open Source Software, eveniment dedicat dezvoltatorilor de software open source. 

Biletele au fost deja puse în vânzare, putând fi achiziționate online pe site-ul evenimentului: http://mossconf.ro/register/. Perioada de discount early bird este valabilă până la data de 9 februarie 2015, studenții beneficiind de o reducere de 50%.

Evenimentul va fi deschis de Brian King - European Community Manager la  Mozilla și va găzdui 8 prezentări de proiecte și studii de caz susținute de specialiști în dezvoltarea de software open source. 

Dintre subiectele abordate menționăm: scalabilitatea în Azure Cloud, profilarea cu QEMU, arhitectura sistemului Openstack, implementări la scară largă prin Puppet, dar și prezentări de produse dezvoltate intern de companii, cum este BIFUZ – Broadcast Intent Fuzzing Framework for Android. Programul detaliat este disponibil pe site-ul evenimentului.

„MOSS este gândit ca un eveniment cu un conținut tehnic și caracter educațional care își propune să încurajeze schimbul de experiență între specialiștii din domeniu. Ne dorim ca MOSS să devină un eveniment cu tradiție și locul de întâlnire al comunității open source din România”, spune Valerica Dragomir, Director executiv ANIS. 

La prima ediție a evenimentului sunt așteptați peste 100 de dezvoltatori, manageri de echipe sau proiecte, studenți si profesori interesați de tehnologiile open source. 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward