Java Day Cluj-Napoca 2015

Java Day este un eveniment unic, un  masterclass dedicat industriei IT, experţilor Java dar şi celor care ocupă în companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers.

  • CLUJ-NAPOCA - GOLDEN TULIP ANA DOME
  •    30 Septembrie 2015

Java Day este un eveniment unic, un  masterclass dedicat industriei IT, experţilor Java dar şi celor care ocupă în companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers.

Pe lângă ediţia din această toamnă de la Cluj-Napoca, evenimentul va avea loc şi în Timişoara, Bucureşti şi Iaşi, aducând în atenţia experţilor Java traineri recunoscuţi la nivel internaţional care vor  împărtăşi cu aceştia  noutăţile din domeniu. 

Raoul-Gabriel Urma (UK), unul dintre cei mai renumiţi experţi Java, ajunge pe 30 septembrie la Cluj-Napoca pentru a susţine în cadrul evenimentului Java Day, workshop-ul intensiv Java 8 in action. Pe parcursul masterclass-ului susţinut de acesta, participanţii vor beneficia de sesiuni de live coding, care îi vor ajuta să îşi însuşească cele mai noi informaţii din domeniu.

Raoul va susţine un “hands on workshop” în cadrul căruia va aborda teme precum Lambda Expressions, Streams operations and patterns, Stream Optimization, Grouping and partitioning, Collection Operations, Arithmetic collectors, Advanced Queries.

Raoul-Gabriel Urma este inginer software, speaker, trainer şi doctorand în informatică la Universitatea Cambridge din Marea Britanie. Datorită experienţei şi pasiunii pentru acest domeniu, Raoul a avut oportunitatea de a colabora cu mari companii, precum Google, eBay, Oracle şi Goldman Sachs. El este autorul carţii "Java 8 in Action: Lambdas, Streams, and functional-style programming", volum care s-a vândut în peste 10.000 de exemplare.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward