ITFest Timișoara

ITFest Timișoara este unul dintre cele mai mari și de succes proiecte ale Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), adresându-se în special pasionaților de calculatoare și jocuri în rețea. Proiectul constă atât în conferințe și workshopuri ce vizează probleme actuale în ceea ce privește perspectivele de carieră și întrebări frecvent întâlnite în domeniul IT, cât și într-un lan-party pentru iubitorii de jocuri eSports.

 

  • TIMISOARA - Online
  •    02 - 15 Noiembrie 2020

Una dintre cele mai interesante părți ale proiectului este chiar convenția numită iCONical. Evenimentul de tip Comic Con este printre singurele de acest tip din România. Atracția principală a convenției este un concurs de cosplay. Pe lângă acest concurs, pentru pasionații de gaming, organizăm și diferite LAN Party-uri (CS:GO, League of Legends, Hearthstone, Rocket League).

Deoarece ne place competitivitatea și ne caracterizează  ingeniozitatea, nu vor lipsi nici concursul de Algoritmică, Hackathon și CTF (Capture The Flag) organizate cu ajutorul cadrelor didactice din Universitatea de Vest din Timișoara. Pe lângă aceste evenimente mai avem și Conferințe și Workshopuri susținute de speakeri din domeniul IT precum: Radu Popescu, Ramon Năstase, Cristian Dascălu, DrinkIT, Insites Consulting, Daniel Cristea, Te Fac Programator, Amber și HackTheZone.

Mai multe detalii legate de înscrierile la evenimente le găsiți aici: https://itfest.osut.ro/

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

Experimentați soluția CRM în practică

Pentru că în România doar 30-35% dintre companii au un sistem CRM (conform datelor Eurostat), multe persoane nu ştiu cum arată o astfel de aplicaţie şi nici ce face la modul concret. La aceasta contribuie şi studierea utilizării unui sistem CRM doar în unele facultăţi economice, deşi în mod evident angajaţii care lucrează în vânzări, marke...

Citește tot arrow_forward