ITFest 2014

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) anunta inceperea celei de-a saptea editii a proiectului national ITFest, eveniment ce va avea loc in perioada 11-16 noiembrie 2014  in Bucuresti.

  • Bucuresti
  •    11 - 16 Noiembrie 2014

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) anunta inceperea celei de-a saptea editii a proiectului national ITFest, eveniment ce va avea loc in perioada 11-16 noiembrie 2014  in Bucuresti.  SiSC este prima organizatie studenteasca din ASE, fiind infiintata in 1996 si avand peste 150 de proiecte desfasurate cu succes pana in prezent. Misiunea organizatiei este de a reprezenta studentii Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, atat prin sustinerea intereselor si drepturilor in raport cu mediul academic, cat si prin crearea de oportunitati de dezvoltare profesionale.

Prin intermediul proiectului ITFest,  SiSC doreste sa puna in valoare abilitatile tinerilor talentati, fiind in acelasi timp o punte de legatura intre participanti si unele dintre cele mai renumite companii din domeniul IT. Principalul eveniment din cadrul proiectului il constituie Hackathonul de programare, ce se va desfasura pe parcursul a 12 ore. Participantii vor putea sa opteze pentru una din cele 3 categorii disponibile,  si anume: Desktop, Mobile, Web, temele fiind alese de partenerii principali: 

  • Pharmec (desktop);
  • EveryMatrix (web);
  • IBM (mobile);

Celelalte evenimente din cadrul proiectului sunt:

  • LAN-Party, unde tinerii au ocazia sa se destinda prin intermediul jocurilor video, board-game-urilor sau sa discute liber despre lumea IT;
  • Workshop-uri tematice organizate de partenerii SiSC;
  • Festivitatea de premiere.  

Inscrierile se fac pana la data de 2 noiembrie 2014. Pentru ca ne dorim ca singurele preocupari ale participantilor sa fie evenimentele ce definesc acest proiect, SiSC va asigura cazarea si masa pentru tinerii din afara Bucurestiului!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot