IT Generation 2020- Cum traversează criza şi ce planuri de viitor au furnizorii locali de servicii de mobilitate

  •    27 Iulie 2020

Teme de discuție?

  • Care a fost impactul crizei asupra principalelor platforme locale de mobilitate, care oferă acces prin intermediul unor aplicaţii mobile la o flotă de autoturisme şi biciclete?
  • Care sunt în prezent principalele provocări ale platformelor locale de mobilitate?
  • Ce şanse au jucătorii locali în competiţia cu giganţii internaţionali pe piaţa de servicii de mobilitate?
  • Ce schimbări a provocat / va provoca criza Covid-19 în piaţa de servicii de transport, în utilizarea platformelor de car- bike-sharing, în achiziţia autoturisme personale, utilizarea serviciilor de transport?
  • Ar trebui să sprijine autorităţile acest tip de platforme? Cum şi de ce?

Unde? Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la ­­­adresa: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

Cand? luni, 27 iulie, ora 09:30

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Experimentați soluția CRM în practică

Pentru că în România doar 30-35% dintre companii au un sistem CRM (conform datelor Eurostat), multe persoane nu ştiu cum arată o astfel de aplicaţie şi nici ce face la modul concret. La aceasta contribuie şi studierea utilizării unui sistem CRM doar în unele facultăţi economice, deşi în mod evident angajaţii care lucrează în vânzări, marke...

Citește tot arrow_forward