IT Fest 2013

Aflat la a șaptea ediție, ITFest este un proiect realizat de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică în luna Noiembrie, la București. Proiectul se adresează liceenilor și studenților capabili să lucreze în echipa sau pe cont propriu, dornici să-și etaleze cunoștințele în cadrul concursului la una dintre cele patru categorii: Software Development, Game Development, Web Development sau Windows 8 & Windows Phone și să participe la works

  • Bucuresti
  •    15 Noiembrie 2013

Domeniul IT cucerește din ce în ce mai mulți tineri ambițioși, talentați și dornici de a-și urma pasiunea. ITFest este șansa lor de a se face remarcați, de a exersa ceea ce le place și de a fi apreciați și recompensați pentru munca depusă.

Aflat la a șaptea ediție, ITFest este un proiect realizat de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică în luna Noiembrie, la București. Proiectul se adresează liceenilor și studenților capabili să lucreze în echipa sau pe cont propriu, dornici să-și etaleze cunoștințele în cadrul concursului la una dintre cele patru categorii: Software Development, Game Development, Web Development sau Windows 8 & Windows Phone și să participe la workshopuri și conferințe.

Concursul se desfășoară în două etape: prezentarea proiectului pregătit anterior și participarea la maratonul de programare. Pentru că ne dorim ca singurele preocupări ale participanților să fie evenimentele ce definesc acest proiect, de cazare și masă pentru tinerii din afara Bucureștiului ne ocupăm noi.

În acest an, ITFest va avea loc între 15 şi 19 noiembrie, la Bucureşti, în incinta Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) și în complexul West Gate. Structura va fi următoarea:

Ziua 1: Cocktail party pentru deschiderea concursului

              Vor fi prezenţi participanţii, reprezentanţi ai facultăţii, sponsorii şi partenerii evenimentului.
Ziua 2: Prima parte a concursului

              Prezentarea proiectelor
Ziua 3: A doua parte a concursului

              Maraton de programare
Ziua 4: Workshop-uri și conferințe dedicate studenților CSIE

           Recreere participanți

Ziua 5: Premiere3

Inscrierile se pot face pe http://www.itfest.sisc.ro/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot