IT & Engineering by Innovation Leaders

IT & Engineering by Innovation Leaders reprezintă punctul de întâlnire al companiilor inovatoare din industriile tehnice cu viitorii lideri ai inovației

  • BUCURESTI
  •    25 Mai 2017

IT & Engineering by Innovation Leaders reprezintă punctul de întâlnire al companiilor inovatoare din industriile tehnice cu viitorii lideri ai inovației.

Dacă te numeri printre cei care vor să fie cu un pas înaintea celorlalți, care au skilluri diferențiatoare sau vor să se remarce, te așteptăm la IT & Engineering by Innovation Leaders, pentru a afla cum să îți conturezi abilitățile de viitor lider al inovației în domeniile tehnice, cu ajutorul speakerilor și companiilor îndrăgite de tine!

Înscrierea la eveniment este GRATUITĂ, asigurându-ți participarea la conferințele care se vor axa pe avantajele unui angajator inovator sau cum poate inovația să schimbe o companie. Workshopurile susținute de reprezentanții companiilor îndrăgite de tine te pot ajuta să-ți rezervi un loc de muncă în companiile partenere și să afli mai multe despre investitiile pe care le-au făcut companiile în angajați și în proiectele de succes cu care se mândresc.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward