Introducere in Design Thinking

Design Thinking reprezinta un proces interativ in care cautam sa intelegem utilizatorul, sa provocam presupunerile cu care pornim la drum si sa redefinim problemele astfel incat sa identificam strategii si solutii alternative, care poate nu ne sunt vizibile initial. In acelasi timp, Design Thinking ofera o abordare bazata pe solutii pentru anumite probleme. Este un mod de a gandi si a lucra, cat si o colectie de metode practice.

  • BUCURESTI - TechHub Bucharest
  •    13 Noiembrie 2019

La a treia intalnire a Tech Startup School va propunem o experienta condensata de introducere in Design Thinking. In maximum doua ore veti experimenta procesul de Design Thinking si veti remodela un produs sau o experienta punand accent pe oameni si nevoi, pe testare si prototipare rapida.

Ghidul nostru va fi Tudor Juravlea: este co-fondator al Design Thinking Society si faciliteaza proiecte cu Design Thinking de mai mult de 5 ani. Tudor a aplicat metoda in User Experience Design si Service Design pe proiecte reale, pentru companii de Telecom, Banking și Energie. Are experiența și în lucrul cu Startup-uri și ONG-uri.

Tudor iubeste tehnologia si creatorii, insa stie ca software-ul nu este facut sa reziste peste timp, dar solutiile sunt cele care raman. Tehnologia poate fi disruptiva doar atunci cand pune utilizatorii in centrul experientei. El considera ca cea mai mare maladie a oricarui business este sa uite de propriii clienti. Si ca cel mai mare risc pe care il avem ca rasa umana este sa uitam ce ne face umani: curiozitatea de copil, empatia, creativitatea si colaborarea.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward