International Electric & Automation Show 2017

The International Electric & Automation Show 2017  propune o platformă de business diferită de cele existente până acum, bazată pe concepte inovatoare.

  • BUCURESTI - Palatul Parlamentului
  •    19 Septembrie 2017

The International Electric & Automation Show 2017  propune o platformă de business diferită de cele existente până acum, bazată pe concepte inovatoare. Încă din anul 2005, IEAS a adus împreună companii influente din industriile electrice, automatizări și piețe de consum din domeniu, precum și târguri și expoziții recunoscute la nivel internațional.

Ediția IEAS din acest an va aduce în același loc informații relevante din domeniul echipamentelor electrice, din industria electrică, punând accent pe socializarea dintre participanți și încurajând relaționarea în vederea stabilirii noilor conexiuni de business.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward