INSIDE Business Minds: Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines Group Romania, vine pe scena Sălii Dalles

Miercuri,  27 noiembrie, de la ora 19.00, Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines Group Romania, vine pe scena Sălii Dalles, la INSIDE Business Minds.

 

  • BUCURESTI - Sala Dalles
  •    27 Noiembrie 2019

Participanții vor avea posibilitatea să asiste la un interviu de două ore, despre ce înseamnă antreprenoriatul și business-ul în România, despre carieră, educație, management de companie și management personal, dar și despre evoluție personală și profesională și mentalitate de câștigător.

Participanții la INSIDE Business Minds pot discuta în mod direct, să pună întrebările care îi preocupă și să primească recomandari dintr-o experiență deja trăită, utile pentru evoluție personală și profesională.

INSIDE Business Minds sunt evenimente-interviu, pe scena sălii Dalles, cu antreprenori de succes cu care vom vorbi live despre afacerea lor, de la începuturi. Dar și despre ei, oamenii din spatele cifrelor de afaceri, să aflăm cum le-au venit ideile, ce oportunități au valorificat, ce i-a inspirat, motivat și încurajat.

Informații suplimentare și bilete sunt disponibile online la adresa: https://www.bilete.ro/inside-business-minds/

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward