Innovations for Tomorrow: Superhumans

SuperHumans: how Biotech, Genetics and AI are changing the humans of tomorrow.

  • BUCURESTI - Palatul Universul, Mezanin
  •    28 Octombrie 2017

SuperHumans: how Biotech, Genetics and AI are changing the humans of tomorrow.

Cum vor evolua schimbările biologice ale corpului uman în următoarele decade? Cum va arăta viața oamenilor peste 20 sau 30 de ani? SuperHumans, cea mai nouă ediție Innovations for Tomorrow, seria de evenimente de la frontiera ultimelor noutăți în știință și tehnologie, vine la București în luna noiembrie.

Bilete aici: https://ove.ro/superhumans

Corpul uman începe să devină augmentat: pe lângă implanturi, intelligent prostethics și interfațe creier-computer, sănătatea și nutriția au cunoscut o evoluție radicală la nivel de ecosistem: genetica a devenit un teritoriu de luptă împotriva majorității bolilor și a schimbat în același timp modul în care ne luăm energie din mâncare și nu numai.

Nanotehnologiile și medicamentele tot mai avansate încep să opereze la nivel celular și să încetinească degradarea biologică. Câteva start-up-uri unicorn deja și-au asumat misiunea de a stopa îmbătrânirea.

Între timp, în România sunt provocări majore de inegalitate socială iar statul are dificultăți să asigure nevoile de bază pentru toți cetățenii. Care vor fi implicațiile într-o astfel de societate?

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward