InfoSec Conference 2013

Echipa OWASP Romania este incantata sa anunte OWASP Romania InfoSec Conference 2013, o conferinta de securitate informatica care are ca obiectiv cresterea nivelului de constientizare a vulnerabilitatilor sistemelor IT&C.

  • Bucuresti
  •    25 Octombrie 2013

Echipa OWASP Romania este incantata sa anunte OWASP Romania InfoSec Conference 2013, o conferinta de securitate informatica care are ca obiectiv cresterea nivelului de constientizare a vulnerabilitatilor sistemelor IT&C. Se vor discuta aspecte legate de vectorii de atac, metodele de prevenire a incidentelor de securitate si masuri generale de reducere a riscului.

Conferinta va avea loc pe 25 octombrie 2013, fiind gazduita de Universitatea Politehnica Bucuresti si il va avea ca invitat special pe Martin Knobloch, consultant de securitate informatica, leaderul capitolului OWASP Olanda si membru in comitetul OWASP Global.

Siteul evenimentului este: https://www.owasp.org/index.php/OWASP_Romania_InfoSec_Conference_2013

Accesul la eveniment este gratuit, fiind necesara inscrierea on-line in limita locurilor disponibile pe siteul conferintei.

Publicul tina al evenimentului il reprezinta:

- profesionistii care activeaza in domeniul securitatii informatice

- echipele de management a securitatii (CIO, CTO, CISO)

- comunitatile de developeri, testeri, QA si manageri de proiect implicati in dezvoltarea de software

Agenda conferintei include prezentarile:

Speaker

Topic

Martin Knobloch

Secure Development LifeCycle

Marian Ventureac

Practical Defense with mod_security Web Application Firewall

Adrian Furtuna

Scanning Romania with Nessus (web part)

Anatolie Prisacaru

Reading the minds

Andrei Ignat

Resolving 3 Common threats in MVC

Dan Vasile

Hacking the Wordpress ecosystem

Oana Cornea

iOS applications risks and defenses

Conferinta organizata de OWASP Romania este a doua dintr-o serie de evenimente locale, primul desfasurandu-se pe 5 iunie 2013, tot la Universitatea Politehnica Bucuresti.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot