Industria 4.0. - Cum îndreptăm România spre viitor

Organizat de CursDeGuvernare.ro, platforma online independentă cu 100% conținut premium, cu spriijinul Universitatea POLITEHNICA din București, în 25 februarie 2019. 

  • BUCURESTI - Universitatea Politehnica din București
  •    25 Februarie 2019

Organizat de CursDeGuvernare.ro, platforma online independentă cu 100% conținut premium, cu spriijinul Universitatea POLITEHNICA din București, în 25 februarie 2019.

Mai multe detalii și formularul de înscriere, aici: http://cursdeguvernare.ro/conferinta-industria-4-0-transformarea-salvatoare-pentru-romania-dar-cum.html

O singură șansă avem, iar „singură” înseamnă chiar „singură”: tehnologizarea economiei naționale în acord cu viitorul iminent al economiei europene și mondiale. Și repede. Foarte repede.
Așa numita Industria 4.0., pe val în țările partenere și în piețele în care concurăm, este, în România, o realitate încă sporadică.
http://cursdeguvernare.ro/conferinta-industria-4-0-transformarea-salvatoare-pentru-romania-dar-cum.htm
În ciuda faptului că inventivitatea și performanța tinerilor antreprenori români, în zona de robotică, automatizare, soluții AI, sunt recunoscute și premiate în afara țării, ele sunt încă prea puțin valorificate pentru dezvoltarea României.

Întrebările de răspuns în cadrul conferinței: Care este viziunea României în viitorul tehnologic iminent? Care este, sau ar trebui să fie, planul coerent pentru a pune Industria 4.0. pe roate? Care sunt măsurile concrete și oportunitățile de stimulare și valorificare - atât a tinerilor antreprenori hi-tech cât și a companiilor robuste și așezate?

Temele sunt abordate de speakerii cei mai relevanți: companii cu greutate din industrie, oficiali cu responsabilități pe domeniu din Guvern și Comisia Europeană, tineri antreprenori hi-tech/robotică/AI, finanțatori (privați și publici).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward