IMM FORUM 2014

Între 13-15 martie 2014, zeci de firme românești de solutii software si web pentru afaceri  se vor promova la IMM Forum - Soluții pentru IMM-uri, în urma parteneriatului ARIES (Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software) cu ROMEXPO.

  • Bucuresti - Romexpo
  •    13 - 15 Martie 2014

Între 13-15 martie 2014, zeci de firme românești de solutii software si web pentru afaceri  se vor promova la IMM Forum - Soluții pentru IMM-uri, în urma parteneriatului ARIES (Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software) cu ROMEXPO.

Evenimentul va avea loc la Centrul Expozițional Romexpo, în sala de conferințe Titulescu. Vizitatorii pot participa la conferințe pe tema soluțiilor informatice susținute de firme care fac parte din ARIES.

Acestea se vor desfășura pe data de 13 martie 2014 între orele 14:40 - 16:00 conform următorului program:

  • "Organizația ta este pregatită pentru businessul de mâine?" – Constantin Arsene (Prodinf Software);
  • "Soluții Open Source pentru un business eficient" – Dan Damian (Codespring);
  • “Tehnologie pentru afaceri – Software pentru gestionarea resurselor întreprinderii" – Mihai Catan (Sistec);
  • "Antreprenoriat 3.0 – Cum ajungi break-even în 12 luni" – Contentspeed.

De asemenea, pe data de 15 martie 2014, firmele membre ARIES vor susține o altă serie de conferințe pentru IMM-uri, abordând următoarele teme:

  • “Soluții de control al riscului și reducere a costurilor pentru IMM-uri" – Roxana Nica, Starbyte;
  • "Cum preiei controlul unei afaceri de comert și distribuție" – Mircea Cioata, Transart;
  • "Platforme pentru managementul resurselor umane" - Apt Group;
  • "Unified and M2M communications” – George Suciu, Beia Consult International.

Programul complet al conferintei se gaseste la http://www.imm-expo.ro/manifestari-conexe

Târgul oferă participanților o platformă de comunicare între cei care reprezintă sectorul IMM și firmele care oferă servicii pentru IMM-uri. Fiind cel mai  complex eveniment B2B (business-to-business) din România adresat Întreprinderilor Mici și Mijlocii, participanții vor avea oportunitatea  de a atrage clienți și parteneri din toate sectoarele de activitate.  În cele 3 zile de târg, vor fi organizate conferințe, workshopuri cu experți din domeniu și seminarii ce au ca temă atragerea fondurilor europene. Produsele și serviciile oferite de membrii ARIES pornesc de la aplicații pentru comerț, turism, finanțe și comerț electronic, sisteme de control industrial până la soluții optime pentru securizarea datelor și Web Design.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul evenimentului: www.imm-expo.ro

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot